Akıllı Telefon HaberleriTeknoloji Haberleri

10010 mAh Bataryaya Sahip Devasa Akıllı Telefon: King Kong 6

Batarya performansı bir akıllı telefon açısından son derece mühim bir konu. Batarya performansı ne kadar iyiyse o akıllı telefon da o kadar verimli kullanılabiliyor çünkü uzun süre şarj etmeden kullanmak mümkün oluyor. Böylece soluğu sürekli priz başında almıyorsunuz. HiSense şimdi bu anlamda yeni bir akıllı telefon piyasaya sürüyor.

Çıkarılan yeni telefon King Kong 6 ismine sahip olup telefon özellikle 10010 mAh bataryasıyla dudak uçuklatıyor. Ancak cihazda bu bataryanın doğrudan bulunmadığını belirtmek gerekiyor. Aslına bakarsanız ürünün içerisinde yer alan 5510 mAh’lık batarya ancak harici bataryası 4500 mAh olduğundan toplam 10010 mAh’lık bir batarya kapasitesi ortaya çıkıyor. Harici bataryayla cihaz arasındaki bağlantıyı arka kısmında yer alan pimler ile sağlıyorsunuz.

Bu denli büyük bir batarya kapasitesine sahip olan telefonun elbette büyük ve güçlü bir ekranının bulunması beklenir. Cihazda 6.52 inç büyüklüğünde büyük bir ekran bulunuyor bulunmasına ancak çözünürlük tarafında HD’den öteye geçemiyor. Üründe 128 GB depolama alanı bulunmakta olup 4 GB – 6 GB olmak üzere RAM seçenekeri bulunuyor.

Telefonun arka kısmında 13 + 2 + 2 MP üçlü kamera yapısı bulunmakta ve yine arka kısmında parmak izi okuyucusu bulunmakta. Ürünün ne zaman çıkış yapacağı ve belli olmayan diğer teknik özelliklerin neler olduğu merak konusu.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu