GüvenlikTeknoloji Haberleri

2017 Model J7 ve J5 Telefonları İçin Güvenlik Güncellemeleri Dağıtıldı

Samsung’un J serisinden iki akıllı telefon için yeni güvenlik yamaları paylaşıldı. Samsung, 2017 yılında çıkan J7 ve J5 telefonlarını etkileyebilecek önemli açıkların önüne geçti.

Akıllı telefon satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlar güvenlik ve sağlık. SAR değerleri ve cihazın güvenli olması son derece mühim konular. Samsung, hemen hemen her ay telefonları için güvenlik yamaları paylaşmakta. Bu kez de 2017 model Galaxy J5 ve J7 telefonları için güvenlik güncelleştirmeleri yayınladı.

J5 ve J7, yeni güvenlik yaması sayesinde pek çok açıktan arınıyor. Android işletim sistemini kullanan bu ciazlar, Android Güvenlik Bülteni değişikliklerini barındırmasının yanında Samsung’un yazılımına özgü bazı açıkları da gideriyor. Güvenlik güncellemeleri yakın zamanda üst segment cihazlar için de paylaşılacak.

Eğer güncelleme henüz size ulaşmadıysa endişelenmeyin. Bazen zaman farklılıkları oluşabiliyor. Yama geldiğinde de mutlaka güncellemenizi öneririz. Cihazınıza güncellemenin ulaşıp ulaşmadığını ara sıra manuel olarak da kontrol edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu