OtomobilTeknoloji Haberleri

2018 Model Bentley Bentayga V8 Özellikleri Açığa Çıktı

Yeni model Bentley Bentayga V8 özellikleri ve görüntüleri açığa çıktı. Bentley Bentayga V8 ismiyle yenilenen otomobil, konforlu bir deneyim yaşatabilecek kapasitede.

Bentayga, Bentley tarafından yıllardır geliştirilen bir araç serisi olup ilk kez 2015 yılında piyasada yer bulmuş, dikkat çeken araçlardan olmuştu. Bentley, Bentayga üzerine çalışmalarını sürdürüyor ve yeni Bentley Bentayga aracını sunmaya hazırlanıyor.

Benzinli V8 motoru dahil  edilen araca 8 ileri otomatik ile ZF şansıman eşlik ediyor. Torkun %60 kadarını arka aksa ileten şanzıman ile bildiğimiz W12’ye göre biraz daha ekonomik gözüküyor. 100 kilometrede 11.4 litre yakıt tüketim gereksinimi duyuyor. Bir depo benzin ile 746 menzil alınabiliyor.

542 beygir gücünde güç üreten Bentley Bentayga V8’in tork değeri 770 Nm’dir. Araç 0-100 km/s’e 4.5 saniye içerisinde ulaşmaktadır.  290 km/s’de maksimum hıza sahip.

Tasarım açısından ürün eski versiyonlarla hemen hemen aynı gözükmekle birlikte ufak çaplı dokunuşlar bulunuyor. 2018 Bentley Bentayga iş ve dış görüntülerine ulaşmak için aşağıdaki videoyu gözden geçirebilirsiniz:

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu