OyunTeknoloji Haberleri

2018 Steam Ödülleri kazananları belli oldu. Şaşırtıcı sonuçlar var

Steam platformunda 2018 yılına dair en iyi oyunların seçildiği Steam Ödülleri anketi tamamlandı. Aslına bakarsanız anketin tamamlanmasının üzerinden bir ay geçti. Oylama bittikten sonra sıcağı sıcağına bir açıklama yapmaktan kaçınan Steam ekibi, 2018 Steam Ödülleri’ni kazanan oyunları geçtiğimiz günlerde açıkladı.

2018 yılının en iyi oyunu Playerunknown’s Battlegrounds seçildi. Aşk İle Devam Ettirilen ödülü GTA 5′e gitti. Yılın VR oyunu ise Skyrim VR oldu. En iyi geliştirici ise CD Projekt RED seçilirken, En İyi Ortam ödülünün sahibi de yine CD Projekt RED ekibinin ortaya koyduğu The Witcher 3 Wild Hunt oldu.

Arkadaşlarla Daha İyi kategorisindeki ödülün kazananı Rainbow Six Siege, En İyi Altenatif Tarih Kategorisi ödülünün sahibi ise Assassin’s Creed Odyssey oldu. Son olarak Bir Makine İle Yaşanan En İyi Eğlence ödülünün kazananı da Rocket League oldu.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu