Teknoloji Haberleri

2018 Yılında Kısmen Ucuz Bir iPad Modeli Satışa Çıkacak

Apple, 2018 yılının ikinci çeyreğinde, atalarına göre biraz daha uygun fiyatlı bir iPad sunacak. Yeni iPad modeli fiyat olarak 259 Dolar’dan satılabilir.

Apple, iPhone ve iPad serileriyle bilinen bir teknoloji şirketi. Sürekli yeni cihazlar piyasaya süren şirket, genellikle yüksek fiyat politikası ile eleştiriliyor.

Şirket bu defa daha düşük fiyata bir iPad modeli piyasaya sürerek şaşırtmayı planlıyor. Yeni iPad modeli 259 Dolar’dan satışa çıkarılacak. Böylece eski iPad modellerine nazaran daha ucuz olacak. Yeni iPad önümüzdeki yılın ikinci yarısında satışa çıkacak.

Tablet cihazlarına eskisi kadar büyük bir ilgi bulunmuyor. Tabletin yaptığı işlevleri akıllı telefonlar da zaten yapabildiği için yetişkinler tarafından pek tercih edilmiyor. Daha çok çocuklar tablet gibi cihazları kullanıyorlar.

İşin enteresan yanı ise Apple’ın iPad modellerinde satış rakamlarında düşüş yerine artış var. Bu da Apple’ın başarısını ortaya koyuyor.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu