OtomobilTeknoloji Haberleri

2019 Model Nissan Micra’nın Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Nissan, uzun bir süredir yeni model Nissan Micra üzerinde çalışma sergiliyor. Bir süredir yeni model Nissan Micra’nın Türkiye fiyatının ne olacağı ve özellikleri merak konusuydu. Buna dair beklenen gelişme yaşandı.

Micra elden geçirildi ve 2019 model Nissan Micra, ülkemizde tek motor seçeneğiyle satışa çıkarıldı. Bu model 1 litre benzinli ve üç silindirli motoru, 100 beygir gücüne sahip yapısıyla geliyor.

Nissan Micra, 5 ileri manuel veya 7 ileri VT otomatik şanzıman seçenekleri de sunmakta olup otomobilin akıllı şerif takip sistemi, akıllı çarpışma uyarı sistemi, trafik işaretleri tanıma sistemi, otomatik far asistanı, hareketli nesne algılama sistemi gibi özellikleri bulunmakta.

Ürün Visia donanımıyla lansmana özel 108.900 TL fiyat etiketiyle satışa sunulmuş olup lansman sonrası fiyatı 118.700 TL olarak duyuruldu. Bu fiyat manuel şanzıman için geçerli olup otomatik CVT şanzımanlı model ise şu an özel olarak 118.900 TL, lansman sonrası ise 128.200 TL’lik fiyata sahip olacak.

Micra’nın en pahalı versiyonu olan Platinum Premium model ise lansman sonrası 154.900 TL’lik fiyatla satılacak olup ilk etap için 149.500 TL olarak açıklandı.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu