Giyilebilir CihazlarTeknoloji Haberleri

2019 Yılında En Fazla Satılan Kablosuz Kulaklığın Airpods Olduğu Açıklandı

Geride bıraktığımız 2019 yılında en fazla satılan kablosuz kulaklığın hangisi olduğu açıklandı. Yayınlanan verilere göre Apple’ın Airpods kablosuz kulaklığı liderliği elinde bulunduruyor.

Kablosuz kulaklıklar son zamanlarda firmalar için büyük bir rekabet alanı haline geldi. Özellikle genç kullanıcıların kablosuz kulaklıklara gösterdiği ilgi, pazarın daha fazla büyümesini sağladı.  Peki kablosuz kulaklık pazarında geride bıraktığımız 2019 yılında en başarılı ürün hangisi oldu? Açıklanana göre Apple’ın Airpods ürünü dünya genelinde %54.4 oranında büyük bir pazar payıyla en yakın rakibine %46.1 oranında fark atarak en çok satan kablosuz kulaklık oldu.

Apple Airpods’u epey uzaktan takip eden, ikinci sıradaki kablosuz kulaklık ise Xiaomi olurken Xiaomi kablosuz kulaklıkları hususunda 9.1  milyonluk sevkiyat gerçekleştirildi. Samsung ise Galaxy Buds ürünüyle pazarda yalnızca %6.9’luk bir orana ulaşabildi. Böylece Samsung en çok satan kablosuz kulaklıklar hususunda 2019 yılında üçüncülüğü elde edebildi.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu