OtomobilTeknoloji Haberleri

2020 Model Opel İnsignia Güncellenen Fiyat Listesi Yayınlandı

Pek çok kullanıcı yeni Opel İnsignia otomobillerinin fiyatlarını merak ediyor. İşte bu konuda yeni gelişmeler yaşandı. Güncel fiyatlar yayınlandı.

ÖTV oranlarındaki değişim Eylül ayında gerçekleşmiş ve ardından pek çok otomobil devi zam açıklaması yapmıştı. Otomobil fiyatlarındaki artış korona virüsü etkisiyle de devam ederken şu sıralar yeni sıfır bir otomobil almak isteyen kullanıcılar büyük bir fiyat sorunu içerisinde. Söz konusu fiyat sorunu ikinci el pazarına bile büyük bir oranda yansımış durumda.

Otomobil fiyatlarında meydana gelen yoğun artış Opel İnsignia modellerin de yansıdı. ÖTV sonrası 2020 model Opel İnsignia güncel fiyatları hemen aşağıda:
Güncel fiyatlar :

Opel İnsignia 1.6 136 HP Enjoy Otomatik Dizel

Fiyat: 409.900 TL

 

Opel İnsignia 1.6 136 HP Excellence Otomatik Dizel

Fiyat: 439.900 TL

 

Opel İnsignia 1.6 136 HP Exculisive Otomatik Dizel

Fiyat: 459.900 TL

 

Bu durumda 2020 model Opel İnsignia modelleri 409.900,00 TL’den başlayan fiyatlarla satılmaya başlandı. Daha dolu pakete sahip İnsignia isteyenlerin ise 459.900,00 TL’yi gözden çıkarması gerekiyor.

Bir Yorum

  1. maalesef ülke ekonomimiz yüzünden bu fiyatlar yükseldikçe yükseliyor ama opel çeşitli kampanyalar yapmayı da ihtmal etmiyor. Aralığa özel %0 faizli indirimleri değerlendirilebilir.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu