Teknoloji HaberleriYazılım

2020 Yılının Üçüncü Çeyreğinde En Fazla İndirilen Mobil Uygulamalar Belli Oldu

Üçüncü çeyrek mobil uygulama pazarı istatistikleri Sensor Tower tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre 2020 yılının üçüncü çeyreğinde en fazla indirilen mobil uygulama TikTok oldu.

Mobil uygulama pazarı yayınlanan rapora göre son çeyrek için yıllık bazda yüzde 23.3 oranında büyüdü. Söz konusu büyüme Play Store ve App Store platformlarından gelen verilere göre belirlenmiş olup TikTok uygulaması hem Play Store hem de App Store’da liderlik koltuğunda oturuyor.

Açıklanana göre üçüncü çeyrekte en çok indirilen ikinci uygulama Facebook, üçüncü uygulama ise Zoom oldu. Zoom uygulaması özellikle korona virüsü sonrasında büyük bir patlama yaşayarak çok yüksek kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

Yılın üçüncü çeyreğinde en fazla kullanılan dördüncü uygulama WhatsApp, beşinci uygulama ise Instagram oldu. Bunların da yine beklenen sonuçlar olduğunu söylemek mümkün.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu