Akıllı Telefon HaberleriTeknoloji Haberleri

5000 mAh bataryaya sahip Galaxy M20’nin tasarımı ortaya çıktı

Yeni yılın ilk aylarında piyasaya sunulması beklenen Galaxy M serisi hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Son sızıntı ile birlikte Samsung Galaxy M20’nin tasarımı belli oldu.

Samsung Galaxy M20 modelinin geçtiğimiz günlerde teknik özelliklerinin çoğu sızdırılmıştı. Bu sızıntıların doğrultusunda da All About Samsung tarafından cihazın konsept tasarım görselleri paylaşıldı. Paylaşılan bu tasarımın, gerçek tasarımı ile neredeyse aynı olması bekleniyor.

Orta segment model Galaxy M20, yakın kaynaklara göre 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip ilk Samsung telefonu olacak. Telefon, kullanıcılarına uzun vadede bir pil ömrü sunacak. Muhtemelen su damlası çentiği ekranla karşımıza çıkacak olan  telefonun  Infinity-U ekran tasarımı ile gelmesi de bekleniyor.

Çift arka kameraya sahip olacak telefonun kamera özellikleri de belli oldu. Bir başka sızıntıya göre telefonun arka yüzünde 13 MP + 5 MP çift kamera bulunacak. Ön yüzünde ise 8 Megapiksellik bir ön kamera bizleri karşılayacak. Kameraların diyafram aralıklarına dair henüz bir bilgi yer almamakta.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu