Akıllı Telefon HaberleriTeknoloji Haberleri

5000 mAh Bataryaya Sahip Vivo Y12s Duyuruldu!

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, yeni orta segment modeli Vivo Y12s duyuruldu. Telefonda 5000 mAh batarya yer alıyor.

Gün geçtikte popülaritesini artıran Çinli üretici Vivo, yeni modellerini piyasaya sunmaya devam ediyor. Şirket şimdi de özelliklerine göre uygun fiyatlı olarak nitelendirilen yeni orta segment modeli Vivo Y12s’i duyurdu.

Vivo Y12s, gücünü MediaTek Helio P35 işlemcisinden alıyor. 6.51 inç büyüklüğünde Full HD+LCD bir ekrana sahip telefonda 4GB RAM ve 128GB depolama alanı yer alıyor. Bu depolama alanı microSD kart desteği ile artılabiliyor. Telefonun arka yüzüne baktığımızda bizi sol üst köşeye dikey olarak konumlandırılmış çift arka kamera kurulumu karşılıyor. Bu kameralardan ana kamera 13MP çözünürlüğe sahip. Ana kameraya ise 2MP yardımcı kamera eşlik ediyor. Telefonun ön yüzünde ise damla çentik içerisine konumlandırılmış 8MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Kutusundan Android 10 işletim sistemi ve FuntouchOS 11 kullanıcı arayüzü ile çıkan Vivo Y12s modelinde 5000 mAh batarya mevcut.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu