Teknoloji Haberleri

Xiaomi Dünya Markası Olma Yolunda Hızla İlerliyor

Çin’in önemli teknoloji şirketlerinden Xiaomi, Rusya’da mağaza açtı. Rusya’daki Mi Store, teknoloji basınının ilgisiyle karşılaştı. 

Akıllı telefon sektöründe son zamanlarda dikkat çekmeyi başaran Xiaomi, Çin’den yavaş yavaş diğer ülkelere de sıçradı. Hindistan, İspanya gibi pazarlardan sonra şimdi de Rusya’da etkin hale geldi.

Rusya’nın Moskova şehrinde bir şube açan Xiaomi, söz konusu mağazasıyla 7/24 hizmet verecek. 24 saat açık kalacak olan mağaza pek çok sürprizi, indirimi de Ruslar ile buluşturacak. Şu an için mağazada Mi Mix 2, Mi 4K ürünleri satılacak. Zamanla farklı ürünler de mağazaya eklenecek.

Xiaomi’nin 2018 yılında globalleşmek adına önemli yeni adımları olacak. Şirket, dünya markası olma yolunda adımlarını hızllandıracak ve pek çok ülkede daha şube açıp satışları kendisi gerçekleştirmeye başlayacak.

Fiyat politikası ile beğeni kazanan Xiaomi’nin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği şu an için belirsiz fakat  Türkiye’de şubesi açıldığı taktirde vatandaşların büyük bir ilgi göstereceği aşikar.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu