Teknoloji Haberleri

Redmi Smart TV X Fiyatıyla Dikkat Çekecek

Redmi markasını akıllı telefon kategorisinden yakından tanıyoruz. Şirket aynı zamanda akıllı televizyon kategorisinde de çeşitli ürünler sunmakta. Redmi şirketi Smart TV X55 akıllı televizyonu ile kendisini gösterdi. Cihazın özellikle fiyatı dikkat çekiyor.

Gelen bilgilere göre Smart TV X55 akıllı televizyonu Çin’de 240 Dolar fiyat etiketiyle satışa çıkarıldı. 65 inç büyüklüğündeki Redmi Smart TV X65 ise daha büyük bir ekrana sahip olup 424 Dolardan satışa çıkarıldı.

Smart TV X55 televizyonu 4K çözünürlük sunmakta olup 60 Hertz destekli ve MEMC teknolojisi bulunmakta. 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olan televizyonda 50 W güce sahip dörtlü hoparlör ses sistemi yer almakta.

Ön sipariş süresi sona erdiği zaman fiyatlar 282 Dolar ve 465 Dolar olarak güncellenecek. Yani 55 inç olan model 282 Dolar civarından 65 inç olan model de 465 Dolar civarından satılacak.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu