OyunTeknoloji Haberleri

Vampyr Çıkış Tarihi Açığa Çıktı

Vampyr çıkış tarihi netik kazandı. Aynı zamanda oyuna şu an %10 indirim ile sahip olunabiliyor. Steam’den ön sipariş edebilirsiniz.

Bu yıl içerisinde çıkmasına kesin gözüyle bakılan Vampyr hakkında yeni bilgiler var. Oyunun 5 Haziran 2018 tarihinde raflarda yerini alacağı ortaya çıktı. Çıkışını PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da gerçekleştirecek.

Şu an ön sipariş aşamasında bulunan oyun uygun fiyata satın alınabiliyor. Steam’de oyunun normal ön sipariş fiyatı 180 TL. Fakat %10 indirim ile 162 TL’ye alınabilmekte. Öte yandan Durmaplay’de daha da büyük bir indirim var. %28 indirim ile 129.60 TL’ye alabilirsiniz.

Oyunun normalde 2017 yılının sonunda çıkması bekleniyordu fakat 2018 yılına ertelenmişti. Uzun süredir uğraşılan büyük çaplı bir oyun olduğu için beklentiler de yüksek. Aynı zamanda konusu da pek çok oyuncunun ilgisini çekmişe benziyor.  Oyun 1918 yılında Londra’da geçiyor. Hayatta kalmak için çaba sarfeden ve kararları Londra’nın geleceğini etkileyebilecek olan bir vampiri yönetiyorsunuz.

Diyaloglarda karakterinizin vereceği yanıtları kendiniz seçebileceksiniz

Oyunda çok sayıda silah çeşidi ve farklı türde ırklar bulunacak. Karanlık, kasvetli bir temaya sahip olacak. Aksiyon dozajı çok yüksek bir oyun olacağa benziyor.

Dontnod Entertainment tarafından Unreal Engine motoru kullanılarak geliştirilen oyun hakkında çok sayıda sızıntı var. Oyunun dört farklı sonunun olacağı bu sızıntılar arasında en iddialı olanı. Oyuncular genellikle seçimlere göre değişen sonları çok seviyor. Bu sebeple Vampyr oyunu için ortaya çıkan sızıntılar heyecan uyandırıyor. Hatta ifade edilene göre oyunu kimseyi öldürmeden bile bitirebileceksiniz.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu