OyunTeknoloji Haberleri

Detroit: Become Human için bugları düzelten yeni güncelleme çıktı

İlk piyasaya sürülme tarihi 25 Mayıs 2018 olan, oyuncuların epey uzun zamandır beklediği Detroit: Become Human, uzun yıllar hazırlanmasına karşın piyasaya sürüldüğünde hatalarla gündeme gelmişti. Özellikle bazı buglar dikkat çekiyordu. Yine de genel olarak oyuncuların beklentilerini karşılamayı bilmişti.

Oyun için hazırlanan yeni bir güncellemeyle bugların üstesinden gelinildi. Geliştirici oyun için  1.07 sürüm numaralı güncellemeyi yayınladı. Güncelleme temel olarak bugları düzeltiyor ve performansın iyileştmesine yardımcı olacak müdahalelerde bulunuyor. Güncelleme performans iyileştirmesi ve hata düzeltmeleri dışında kayda değer  bir değişiklik sunmuyor.

Daha önce yayınlanan 1.06 güncellemesi, temel olarak akış şemasının yüzde 100 tamamlanamaması sorununun önüne geçmişti. Ondan önce yayınlanan güncellemelerde de yine oyuncu talepleri doğrultusunda hamleler sergilenmişti.

Yayınlanan son güncellemeyle birlikte artık Detroit: Become Human oyununun çok daha iyi bir seviyeye yükseldiğini söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu