Akıllı Telefon HaberleriTeknoloji Haberleri

Galaxy S6 serisinden telefonlara yazılım güncellemesi geldi

Samsung, üç yılını dolduran Galaxy S6 serisine ait telefonlar için yazılım güncellemesi yayınlayarak sürpriz yaptı. Yeni yazılım güncellemesi Ekim ayına ait iyileştirmeleri sunuyor.

Akıllı telefon kategorisinin önde gelen markalarından biri  olan Samsung, S6 ve S6 Edge akıllı telefonları için süpriz bir güncellemeye yer verdi. Ekim ayına ait düzeltmeleri içeren güncelleme paketi pek çok yeni telefona henüz gelmezken, üç yılını dolduran S6 ve S6 Edge telefonlarına gelmesi dikkat çekti. OTA üzerinden dağıtımı gerçekleştirilen güncelleme, cihazda ufak tefek böcek onarımlar ve kararlılık geliştirmeleri sağlamakta.  Güncelleme performans hususunda pek çok iyileştirme de sunmakta.

Dahil edilen son güvenlik yamalarını içerisinde barındıran bu güncelleme bildirim olarak ulaşmadıysa manuel olarak kontrol etmenizi öneririz. Güncellemenin tüm modellere ulaşması ise biraz zaman alabilir.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu