Akıllı Telefon HaberleriTeknoloji Haberleri

General Mobile güncelleme desteği konusunda beşinci sırada gösterildi

Akıllı telefonlar için zaman zaman güncellemeler paylaşılırken bu güncellemeleri çok geç paylaşan akıllı telefon markaları kullanıcılardan tepki görebiliyor. General Mobile markası da geçtiğimiz dönemdeki Türkiye kullanıcılarından güncellemeleri çok geç paylaştığı için tepki almıştı. Ancak AOSMark tarafından paylaşılan listeye göre General Mobile, güncelleme desteği konusunda dünya genelinde beşinci sırada.

Liste şu şekilde:

  1. Google
  2. OnePlus
  3. Nokia
  4. Sony
  5. General Mobile
  6. Wileyfox
  7. Zebra
  8. Samsung
  9. Zuk
  10. Pantech

Listede genellikle sıklıkla güncelleme haberleriyle gündemde olan Xiaomi ve Huawei markaları bulunmuyor. Listenin yalnızca Android işletim sistemli telefonlar için geçerli olduğunu da belirtelim. Liste, Android API seviyesinde değişime sebep olan güncellemeleri göz önüne alarak hazırlandı. General Mobile listedeki tek Türk markası olarak önemli bir iş başardı ve her ne kadar zaman zaman eleştiriliyor olsada desteklenmesi gerekiyor.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu