OtomobilTeknoloji Haberleri

2020 Model Renault Captur Ülkemizde Piyasaya Sürüldü

Renault markasının Captur adı verilen otomobil serisinin 2020 model versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Peki hangi fiyattan geldi dersiniz? Fiyatı almak isteyenleri biraz üzebilir.

Renault ülkemizde de popüler olan otomotiv şirketlerinden biri ve şimdi de Renault Captur 2020 ile ülkemiz pazarındaki yerini aldı. Beş ayrı motor ve üç ayrı donanım paketi ile sunulan seri dış tasarım ve iç mekan güncellemeleriyle karşımıza çıkıyor.

Çift renkli döşemeler, modern ve genel itibariyle göze hoş gelen bir iç mekanı bulunan yeni Captur, hatchback bir otomobilin ve SUV’ın nimetlerini bir arada sunmak amacıyla üretilen bir araç olup pek çok özelliğiyle kullanıcıların iştahını kabartabilir.

100 beygirlik 1.0 TCe, 130 beygirlik 1.3 TCe EDC, 155 beygirlik 1.3 TCe EDC olarak üç farklı benzinli modeli bulunan otomobilin aynı zamanda 95 beygirlik 1.5 Blue, 115 Beygirlik 1.5 Blue dCi EDC olarak iki farklı dizel motor seçeneği bulunmakta.

Anti beyaz, atacama turuncu, yıldız siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunan otomobil 211.900,00 TL’den başlayan fiyatlarla kendisini gösterdi.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu