Teknoloji HaberleriYazılım

2021 Yılında WhatsApp Çalıştıramayacak Olan Telefonlar Açıklandı

WhatsApp uygulaması üzerinde değişiklikler uygulanmaya devam ediyor. 2021 yılından itibaren pek çok telefon için sunulan WhatsApp desteği sona erecek.

Sahip olduğu 2 milyardan fazla indirme sayısı ile dünyanın en çok kullanılan uygulaması konumundaki WhatsApp, geriye dönük uyumluluk konusunda da gayet elverişli bir yazılım olsada 2021 yılı için kötü haberler geldi. WhatsApp, hem Android hemde iOS cihazlar için destek bölümünü yenilerken 2021’de WhatsApp’ın çalışmayacağı telefonların hangileri olduğu açıklandı.

İşte o telefonlar:

  • HTC Desire
  • LG Optimus Black
  • Samsung Galaxy S2
  • Motorola Droid Razr
  • İphone 4S, 5, 5S, 5C, 6, ve 6S

Yukarıdaki listede yer alan serinin akıllı telefonları için WhatsApp uygulamasının yeni sürümlerini uygun bir şekilde kullanabilmek mümkün olmayacak. Bu bağlamda yukarıdaki telefonlardan birine sahip olan kullanıcıların güvenlik ve stabil kullanım açısından WhatsApp yeni sürümünü çalıştıramayacağını belirtelim. Söz konusu husus 2021 yılındna itibaren geçerli olacak.

WhatsApp uygulaması güvenlik ve ileriye dönüklük açısından sürekli olarak güncellenmek zorunda ve bu bağlamda alınan kararın isabetli olduğu söylenebilir. Bu durumda yukarıdaki telefonlardan birine sahip olanlar sağlıklı bir şekilde WhatsApp kullanmak için telefonlarını yenilemeleri gerekecek.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu