Teknoloji HaberleriOtomobil

2022 Citroen C5 Aircross SUV Türkiye’ye Ulaştı!

Citroen’in C5 Aircross otomobili Türkiye pazarındaki yerini aldı. Citroen’in yeni iddialı otomobil modellerinin Türkiye fiyatı böylece belirlenmiş oldu.

C5 Aircross SUV araçlarına ilişkin olarak yeni gelişmeler var. 2019 yılından bu yana segmentinde en çok tercih edilen modellerden biri olan C5 Aircross araçları, yeni teknolojilere ve daha modern bir tasarım yapısına kavuşarak 2022 yılında da dikkat çekiyor.

C5 Aircross 2022, içerisinde bulunduğumuz Haziran ayından itibaren ülkemizde biri benzinli olmak üzere 2 ayrı motor seçeneği, 3 ayrı donanım seçeneği ve 869 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı beklemeye başladı.

Motor seçenekleri

130 HP gücündeki 1.5 litrelik BlueHDi dizel ve performans ile düşük yakıt tüketimini bir arada sunan 180 HP’lik 1.6 litrelik PureTech motor tercihleriyle kendisini gösteren yeni C5 Aircross araçları, daha modern bir ön bölümle karşımıza çıkıyor. Keskin hatlar ve bunun yanında kademeli dikey yapı aracın yolda daha iyi bir duruş sergilemesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda aracın önü ile uyum gösteren üç boyutlu LED ışık imzası kullanan stop lambalarıyla donatılmakta olan SUV modeli, şık ve tutarlı yapısı ile Türkiye pazarındaki yerini almış oldu.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu