Teknoloji HaberleriPC

Lenovo Chromebook Serisinden Yeni Bilgisayarlarının Tanıtımını Yaptı

Lenovo markası çalışmalarına devam etmekte olup Chromebook serisinden yeni bilgisayarlarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Teknoloji şirketlerinden Lenovo, bilgisayar kategorisinde yakından tanınan markalardan biri olup, şimdi Chromebook serisi dahilinde yeni bilgisayarlarını piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Lenovo bu kapsamda 5i-14 Chromebook’u ve Flex 5i-13 Chromebook’u satışa sunuyor.

MWC 2021 etkinliği öncesinde yeni bilgisayarlarını göz önüne seren Lenovo’nun tanıtılan ürünleri arasında Chromebook ürünleri de yer almakta olup, bu kapsamda tanıtılan cihazlardan birisi Lenovo 5i-14 olup, bu cihaz önceki modellere nazaran daha küçültülmüş yapısı ile kendisini gösteriyor ve aynı zamanda kullanıcıya dönük stereo hoparlörler içeriyor. İki farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülmesi beklenen bilgisayar 1080p çözünürlük sunacak olup cihazda 4/8 GB RAM, 128-512 GB depolama alanı seçenekleri olacak. Ürün işlemci tarafında da 11. Nesil Core i3 ve i5 işlemci ailesinden güç alacak.

Duyurulan diğer Chromebook modeli ise Flex 5i-13 olup bu model ince çerçeveler ve geliştirilen 1920x1080p IPS dokunmatik ekranla gelmekte. Aydınlatmalı LED klavye, dijital kalem, 512 GB depolama alanı ile gelen bilgisayar i3 ve i5 dahilinde dört farklı işlemci seçeneği ile gelecek. Kullanıcılar 32GB veya 64GB dahili olarak, 4/8GB RAM ve 128-512GB PCIe SSD depolama arasında seçim yapabilecek. Her iki model için belirlenen fiyat etiketinin de 439 Dolar olduğunun altını çizelim.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu