Giyilebilir CihazlarTeknoloji Haberleri

LG Ton Free DFP8W 24 saatlik pil ömrü ile geliyor

LG markasının kulakiçi kulaklık modeli DFP8W cihazına ilişkin olarak detaylar belli oldu. Cihazın 24 saatlik pil ömrü sunması bekleniyor.

LG şirketi her ne kadar artık akıllı telefon üretmeyecek olsa da kulaklık işinde devam ediyor ve bu kez DFP8W modeliyle kendisini gösterdi.

DFP8W cihazının öne çıkan özelliği aktif gürültü önleme özelliğine sahip olmasıdır ve hoparlör ağını temizleyen UVnano şarj kutusu sunmaktadır. Cihaz aynı zamanda Meridian Audio ile geliştirilmiş 8 mm dinamik sürücülerle birlikte gelir ve ikisi aramalar için, diğeri ANC için olmak üzere üç mikrofon içerir.

Kulaklık apt-X, AAC ve SBC kodekleriyle uyumlu ve IPX4 sertifikasına sahip olup, kulaklığın üzerindeki pil ömrü ANC ile 6 saat, ANC olmadan 10 saat olarak derecelendirilebilmekte olup Şarj kutucuğu, bu sayıyı ANC ile 14 saate, olmadan da 24 saate kadar çıkarmaktadır.

Beyaz, altın ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle kendisini gösteren kTone Free DFP8W kulaklığı 180 Euroluk tavsiye edilen perakende satış fiyatına sahiptir.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu