Teknoloji Haberleri

LG uzun süre monitöre bakanlar için özel monitör geliştirdi

LG markasının uzun süreler boyunca monitör ekranına bakan kullanıcılar için özel bir monitör geliştirdiği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Bilgisayar başında işi gereği veya eğlenmek için çok vakit harcayanlardansanız monitör ekranına sürekli olarak bakıyorsunuz demektir. Bu yüzden monitör ekranı insan sağlığı açısından önemli olup, teknoloji markalarından LG tarafından bu doğrultuda ergonomik monitörler geliştiriliyor.

Üretilen LG UltraFine monitörü, ergo standa sahip olup, ekranın konumu çok basit bir şekilde ayarlanabiliyor. Bu bağlamda uzun süre çalışanların sağlığını korumakta olan monitör, hem ergonomik hem de 4K yapıda olması ile dikkat çekiyor.

Kolayca hareket ettirebilme özelliğine sahip olan monitör, böylece kullanıcının sağlık ve konforunu korumaya yardımcı olabilmekte. Çalışanlar monitörü istedikleri açı ve pozisyona getirebiliyor.

Monitörün teknik özelliklerine geçecek olursak; Cihazın 27 inç büyüklüğünde 4K IPS ekranı bulunmakta olup, tek bir kablo ile 60 W’a kadar laptop şarj gücüne ve veri transferine imkan tanımakta.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu