Teknoloji HaberleriAkıllı Telefon Haberleri

Redmi 9T Android 11 güncellemesi çıktı

Redmi 9T akıllı telefonu piyasaya sürüldükten yaklaşık altı ay sonra yeni güncellemesiyle geldi. Cihaz için güncelleme çıktı.

Xiaomi markası Redmi 9T modelini bu yılın başında piyasaya sürmüştü. Çin’de Note 9 4G olarak isimlendirilmekte olan model için Android 11 güncellemesi yayınlanmaya başlandı.

Yayınlanan Android 11 güncellemesi bölgesel varyantlar için aktif hale geldi.

  • Küresel – V12.0.1.0.RJQMIXM
  • Türkiye – V12.0.1.0.RJQTRXM
  • Endonezya – V12.0.1.0.RJQIDXM
  • Tayvan – V12.0.1.0.RJQTWXM

Yapı numaraları ile kendisini gösteren yazılım güncellemesi, telefonun Android 11 sürümüyle çalışmasını ve böylece Android 11 fonksiyonlarını kazanmasını sağlıyor.

Kararlı beta aşamasında olan güncelleme OTA üzerinden toplu olarak kendisini gösterecek olup, bazı birimler güncellemeyi diğer birimlere nazaran biraz daha geç alabilir. Redmi 9T, Redmi Note 9 4G ve Redmi 9 Power da MIUI 12.5’e, sonrasında da MIUI 13 sürümüne güncellenecek olup, , orijinal Redmi Note 9 4G’nin yanı sıra Indian Redmi 9 Power da Android 11 güncellemesini çok yakında kendisini gösterecek.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu