Teknoloji HaberleriAkıllı Telefon Haberleri

Motorola Edge 20 Pro modeli 1 Ekim günü çıkıyor

Teknoloji şirketlerinden Motorola, Edge 20 serisi telefonlar üzerinde çalışmakta olup, seri kapsamında bazı telefonlar Hindistan pazarında zaten satışa çıktı. Bu sefer de Edge 20 Pro çıkıyor.

Cep telefonu dünyasında köklü markalardan biri olduğu bilinen Motorola çalışmalarını sürdürmekte olup, Edge 20 ve Edge 20 Fusion gibi bazı Edge 20 akıllı telefonlarını zaten çıkardı. Bu sefer de Edge 20 Pro modeliyle kendisini göstermekte.

Cihazın Hindistan pazarına gireceği doğrulandı ancak lansman tarihi henüz duyurulmamıştı fakat yeni bir sızıntı lansman tarihini gösterdi. Buna göre cihazın tanıtımı 1 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cihazla ilgili daha ince ayrıntılar şu an da bilinmiyor. Edge 20 Pro, kabaca yaklaşık 60.360 INR’ye karşılık gelen 699 Euro’luk bir fiyatla denizaşırı pazarda bulunurken, şirket Hindistan’da cihazın fiyatını düşürmek için bazı özellikleri kırpabilir gibi gözüküyor. Dolayısıyla, Hindistan pazarı için 12GB RAM’in 8GB RAM’e indirildiğini görmek mümkün olabilir.

Telefonda 16 megapiksel ultra geniş açılı lens ile eşleştirilmiş 108 megapiksel birincil kamera ve 5x optik ve 50x hibrit zoom için 8 megapiksel telefoto sensörlü üçlü kamera yer almakta. Ürünün diğer özelikleri arasında , 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ OLED ekran , Snapdragon 870 SoC yonga seti ve 4500 mAh batarya bulunuyor.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu