Teknoloji HaberleriAkıllı Telefon Haberleri

Nokia X100 Telefonunun Tanıtımı Yapıldı

Nokia markası 5G ağ desteği bulunan yeni Nokia x100 akıllı telefonunun tanıtımını gerçekleştirdi. İşte cihazın özellikleri ve diğer ayrıntılar…

Nokia markası HMD Global çatısı altında çalışmalarını sürdürmekte olup, Nokia X serisine yeni bir üye dahil ediyor. Bu bağlamda Nokia X100 akıllı telefonu Metro , T-Mobile operatörleri aracılığıyla satışa sunuluyor.

Nokia X100 akıllı telefonunun UPS LCD paneli bulunmakta olup cihaz 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ ekrana sahip. Telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 3 korumasına sahip olup,  sekiz çekirdekli Snapdragon 480 5G işlemcisinden güç almakta. Telefonun depolama alanı 128 GB olup 6 GB RAM’i bulunuyor . Cihazda 1 TB’a kadar hafıza kart desteği bulunuyor.

Kamera özellikleri

Telefonun ana kamerası 48 MP sensöre sahip olup ana lense 5 megapiksel ultra geniş açılı, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro lensler eşlik ediyor. Cihazın ön yüzünde ise selfie çekimler için 16 MP kamera bulunuyor.

Fiyatı

Yeni Nokia X100 modelinin en öne çıkan fonksiyonlardan biri 5G desteğine sahip olup uygun fiyatlı bir akıllı telefon olmasıdır. Cihazın fiyatı 249 Dolar olup, 19 Kasım 2021 tarihinden itibaren raflardaki yerini de alacak.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu