Teknoloji HaberleriAkıllı Telefon Haberleri

iPhone SE 3 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Apple’ın iPhone SE 3 modelinin ne zaman piyasaya sürüleceğine yönelik olarak yeni gelişmeler var. İşte detaylar…

Akıllı telefon dünyasının ünlü markalarından Apple bu alanda iPhone serisiyle yakıdan tanınmakta olup, şirket iPhone SE isimli serisi için çalışmalar yapmaya devam ediyor ve bu kapsamda iPhone SE 3 modelini piyasaya sürecek. Gelen bilgilere göre telefon Mart ayında piyasaya sürülecek.

TrendForce analistleri tarafından paylaşılan küresel akıllı telefon pazarının geleceğine ilişkin tahminlere göre mobil sektör önümüzdeki yıl çip krizinin etkilerinden kurtulmaya başlayacak olup, Apple markasının iPhone SE 3 versiyonunu 2022 yılının ilk çeyreğinin sonunda yani Mart ayında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Yeni iPhone SE telefonunda, iPhone 13 serisinde yer almakta olan A15 Bionic işlemcinin bulunacağı iddia edilmekte olup, iPhone SE 3 modelinin ana özelliğinin ise beşinci nesil ağları desteklemesi olması bekleniyor.
Yeni iPhone SE 3 telefonunda 64 GB depolama alanına sahip versiyonun 350 – 400 Dolar fiyatlandırma ile satışa sunulması beklenmekte olup, Apple’ın iPhone SE 3 modeliyle elinde kalan LCD ekran stoğunu bitirmeye çalışacağı tahmin ediliyor.

iPhone SE 3’ün en dikkat çekici yanı ise 5G bağlantısını desteklemesi olacak. Böylece ileriye dönük bir akıllı telefon olacak.

Ekran boyutu

iPhone SE 3 telefonunun ekranının 4.7 inç büyüklüğünde olması ve yerleşik Touch ID sensörü içermesi beklenmekte olup, tek arka kameraya sahip olacağına ve ana ekran tuşunun bulunacağına yönelik de bilgiler var. Daha fazla güncel teknoloji haberleri için diğer içeriklerimize göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu