Teknoloji HaberleriPC

9500 TL’ye Alınabilecek Tabletler

Devletin üniversite öğrencileri için sağladığı 9500 TL’ye kadar tablet fırsatı ile, fiyatı 9500 TL’nin altında olan tabletlerde önemli bir avantaj meydana geldi. Peki söz konusu tablet modelleri nelerdir? Sizler için yer veriyoruz.

9500 TL’ye alınabilecek tabletler:

Galaxy Tab S7 FE

Samsung’a ait bu tablet modeli 4 GB RAM’e ve TFT ekrana sahiptir. 64 GB depolama alanı bulunan tabletin kalemi bulunuyor ve Google servislerine de sahip. Bu bağlamda çok yüksek özellik olmasın ancak kalem ve Google servisleri olsun istiyorsanız sizin için ideal bir seçenek olacaktır.

Matepad 11 2023

Huawei markasının Matepad 11 2023 sürümü, 9500 TL’nin altında fiyatla edinebileceğiniz tabletler arasında yer alıyor. Tabletin 120 Hz IPS ekran gibi etkileyici özellikleri bulunmasının yanı sıra klavyeli kılıf, ekran koruma paketi, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı gibi fonksiyonları bulunmaktadır. Ancak tabletin önemli bir eksisinin Google servislerinden yoksun durumda olması olduğunu söyleyebiliriz.

9500 TL’ye Alınabilecek Tabletler

TCL NCTPaper 11

İşlemci gücü her ne kadar çok güçlü olmasada Paper ekrana sahip olan bu fiyattaki ender ürünlerdendir. Anti blue light yani mavi ışıksız ve okuma için özel ekranı bulunan ürün bu bağlamda öğrenciler için uygun olabilir diye düşünüyoruz.

Xiaomi Pad 5

Tabletin 120 Hz IPS ekranı bulunmaktadır. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahiptir. Kalemi maalesef bulunmamaktadır. Google servislerinin bulunmakta olduğu bir tablet modelidir.

Honor Pad X9

Tablette SD 685 işlemci yer almakta olup ekran olarak ise 120 Hz ekran ve fiyatına göre gerçekten güzel bir hoparlör sistemi olduğunu belirtebiliriz. 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kombinine sahiptir ve fiyat bandında en iyi modellerden biridir.

Galaxy Tab A9

Fiyat performans açısından tercih edilebilecek olan bir Samsung tabletidir. Helio G99 işlemci yer almakta olan tablet modelinin HD+ ekranı bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu