Teknoloji Haberleriİnternet

AÖF Kayıtları Ne Zaman Yenileniyor? AÖF Kayıt Yenileme 2021

Açık öğretim fakültesi AÖF kayıtları ne zaman yenileniyor? AÖF kayıt yenileme 2021 – 2022 ne zaman yapılacak? AÖF online kayıt yenileme hakkında bilgiler…

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme işlemleri her dönemin başında uygulanmakta olup, 2021 – 2022 AÖF kayıt yenileme süreci de başlıyor. AÖF kayıt yenileme tarihleri ile ilgili açıklama yapıldı.. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamaya göre kayıt yenileme işlemleri 27 Eylül’den itibaren kayıtlar için aktif hale gelecek.

Kayıt yenileme işlemlerinin başlayacağı 27 Eylül’le beraber öğrencilerin 8 Ekim 2021 tarihine kadar süresi olacak çünkü kayıt yenileme imkanı 8 Ekim 2021 tarihinde sona erecek.

Güz dönemi ara sınavı ne zaman olacak?

Yapılan duyuruya göre güz dönemi ara sınavı 27 -28 Kasım 2021 tarihinde, güz dönem sonu sınavı ise 8 – 9 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öğrencilerin ders seçimi yapmadan ödeme bilgileri oluşturması ve kayıtlarını yeniletmesi mümkün olmayacak. Kayıt yenileyecek olan öğrencilere fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak olup, öğrenciler kendileri 45 AKTS kerdi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilecek.

Kayıt yenileme işlemi için ne yapmak gerekiyor?

aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile giriş yapıyorsunuz. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini de yine aynı tarihler arasında online ortam üzerinden veya banka şubelerine giderek gerçekleştirebiliyor.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu