Mobil Uygulama

Happn Hesabı Nasıl Silinir?

Happn hesabını silmek için hangi adımları uygulamak gerekiyor?

Happn hesap silme işlemini uygulamanızla beraber verileriniz de silinecektir. Silinen verilerin içerisinde kişiler, crushlar, sohbetler bulunmaktadır. Daha önce birbirini tanımayan kişilerin karşılaşıp tanışmasına imkan tanıyan Happn, iOS, Android işletim sistemli mobil cihazlarda yaygın bir şekilde kullanılmakta olan bir uygulamadır.

Happn hesabını kapatma nedenleri arasında yaygın görülen sebepler; Yeni farklı bir hesap açılmasının düşünülmesi, farklı bir uygulama kullanılmak istenilmesi veya tanışma uygulamalarını kullanmayı bırakmak gösterilebilir.

Happn Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Hesabın tamamen silinmesi için uygulamanın geliştiricisiyle iletişim kurmanız gerekiyor. Bunu Hesabım kısmının altındaki Yardım butonu üzerinden Bize Ulaş bölümünden yapabilirsiniz. Eğer direkt olarak devre dışı bırakırsanız size 30 gün süre tanınıyor.

Happn Hesabı Nasıl Silinir?

İlk olarak Happn uygulamasını görüntüleyiniz. Ardından profile geçiş yapınız.
Uygulama Ayarları sekmesinden Verilerim seçeneğini bulunuz, Hesabımı Sil butonuna basıp ekrana gelen “Bunun Yerine Hesabını Askıya Almaya Ne Dersin” seçeneği karşısında o seçeneğin üzerine tıklayın. Ekranda hesabın neden askıya alındığına dair liste gelecek olup, liste içerisinden kullanıcının kendisine uygun olan seçeneğe tıklaması gerekmektedir. Ardından onay verin.

Böylece hesabın askıya alınma işlemi uygulanacak olup, askıya alınan hesab 30 gün boyunca tekrar giriş yaparak Hesabımı Kurtar seçeneğine tıklayıp aktif hale getirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

Başa dön tuşu