Teknoloji HaberleriPC

HP Omen Transcend 32 Tanıtımı Gerçekleştirildi (CES 2024)

PC kategorisinde en bilindik markalarından biri olan HP tarafından CES 2024 kapsamında yeni bir ürün tanıtımı gerçekleştirildi. Bu bağlamda Omen Transcend 32 monitörü tanıtıldı.

CES 2024 hareketli geçiyor. Pek çok marka yeni ürünlerinin tanıtımını yaparken HP de bu bağlamda fuarı boş geçmiyor ve yeni ürünleriyle karşımıza çıkıyor. Marka şimdi HP Omen Transcned 32 ismine sahip olan monitör modelinin tanıtımını gerçekleştirdi.

HP Omen Transcend 32 Özellikleri

Yeni monitör modelinde 32 inç büyüklüğünde OLED panel ekran bulunmaktadır. Aynı zamanda 4K çözünürlük ve 240 Hz değeriyle kendisini göstermektedir. Hewlett-Packard veya daha tanındık adıyla HP, CES’te bir dizi oyun bilgisayarı ve çevre birimi ile karşımıza çıkmış olup, bu bağlamda en heyecan verici ürünlerden biri olarak Omen Transcend 32 monitörüyle karşımıza çıktı.

HP markası, Omen Transcend 32 monitörünün değiştirilebilir USB bağlantı noktalarına sahip ilk oyun monitörü ve bunların yanı sıra oyun amaçlı olan dizüstü bilgisayarlarını beslemek için fazlasıyla yeterli olan 140 watt USB-C Power Delivery özelliğine sahip ilk OLED oyun monitörü olduğunun altını çizmektedir.

Yeni nesil monitör modelinde 240 Hz yenileme hızı, 0.3 ms tepki süresi ile 4K çözünürlük yer aldığından bu bağlamda oyunculara yönelik üretilen güçlü bir üründür ve aynı zamanda FreeSync Premium Pro desteği ile oyunlarda en az takılma ile en verimli performansın ortaya konulmasını sağlamaktadır. HP Omen Transcend 32, bir oyuncu monitörü olduğundan dolayı arka tarafında dikdörtgen şeklinde yapılandırılabilir aRGB aydınlatma yer almakta olup, bunun yanı sıra OLED paneli soğutup ömrünü koruyabilmek için OMEN Tempest teknolojisinden yararlanılmaktadır.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu