Teknoloji HaberleriPC

Lenovo IdeaPad Slim 5i’nin Tanıtımı Gerçekleştirildi (CES 2024)

Bilgisayar ve teknoloji dünyasında CES 2024 rüzgarı devam ediyor. Lenovo tarafından yeni IdeaPad Slim 5i cihazının tanıtımı gerçekleştirilmiş durumda.

Dizüstü bilgisayar alanında yeni ürünlerini sunmak için çaba sarfeden Lenovo tarafından bu bağlamda IdeaPad Slim 5i isimli yeni bilgisayar modelinin tanıtımı gerçekleştirilmiş vaziyette. Cihaz Şubat ayında satışa sunulacak.

Bilgisayarın ekran boyutu 15,3 inç veya 15 inç seçeneklerinde olup 16:10 oranına sahiptir. Yeni IdeaPad Slim 5i modelinde Intel Core 7 150U veya Intel Core i7 13700H işlemci donanımlarına yer verilmiştir. GPU tarafında ise Intel markasına ait entegre grafik birimi kullanıldığını belirtmek gerekiyor.

Bilgisayar modelinde 1 TB PCIe M.2 depolama alanı ve 32 GB’a kadar RAM desteği yer almakta olup yazılımsal olarak ise Windows 11 işletim sistemiyle kutudan çıkmaktadır. Üründe çift stereo hoparlör, bunun yanı sıra microSD kart yuvası yer alıyor. Aynı zamanda 3.5 mm kulaklık girişine yer verilmekte olan cihaz, 2 x USB Type-C (USB 3.2 Gen 1), 2 x USB Type-A (USB 3.2 Gen 1) desteklemektedir.

Windows Hello yüz kimlik doğrulamasına yönelik Full HD web kamerası veyahut ToF sensörlü IR FHD web kamerasıyla gelmekte olan cihazda gizlilik kapağı ve çift mikrofon bulunmaktadır. Modelde 76Whr pil bulunmakta olup fiyatı ise 699 Euro olarak belirlenmiştir.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu