Teknoloji HaberleriMobil Uygulama

Spotify Abonelik Fiyatına Zam Uygulandı – 2022

Spotify platformunun abonelik ücretlerine yeni bir zam uygulanmış durumda. İşe Spotify Abonelik Türkiye fiyatları…

En yaygın müzik dinleme platformlarından birisi konumunda olan Spotify abonelik fiyatına zam geldi. Türkiye Premium abonelik ücretlerine zam yapan Spotify, yeni zamla beraber bireysel Premium abonelik paketinin fiyatını 20.99 TL’ye çıkardı.

Spotify tarafından Türk kullanıcıları üzen bir karar hayata geçirilmiş durumda. Reklamsız bir şekilde, herhangi bir limit olmadan Spotify kullanmak için ücret ödemek gerekmekte olup, bunu sağlayan Premium hizmetlerin fiyatına zam yapılmış durumda. Bu bağlamda Spotify bireysel abonelik ücreti 20,99 TL oldu.

Uygulanan Spotify zammıyla beraber dört Premium paketinin fiyatları, en ucuzu öğrenci paketi olan 10,49 TL olacak şekilde güncellenmiş vaziyette. Bireysel paketin eski fiyatı 17,99 TL iken yeni fiyatı 20,99 TL oldu. Bu paketin çevrim dışı ve reklamsız olarak müzik çalmaya imkan tanıdığı biliniyor.

Duo paketi

Duo paketinin eski fiyatı 23,99 TL iken uygulanan zamla beraber fiyatı 27,99 TL’ye çıktı. Aynı çatı altında yaşayan çiftler için 2 Premium hesabı sunan Duo paketi, reklamsız, çevrimdışı olarak kesintisiz müzik dinlemeyi sağlıyor.

Aile paketi

Bu paketin fiyatı 29,99 TL iken 34,99 TL oldu. Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri için 6 ayrı Premium hesabı sunmakta olan aile paketi, kesintisiz, çevrimdışı, sansürsüz ve reklamsız müzik dinlemeyi sağlıyor.

Güncel fiyatlarda en uygun ücretin 10,49 TL ile öğrenci paketi, en pahalı rakamın ise 34,99 TL ile aile paketi olduğunu ifade edebiliriz. Teknoloji haberlerinin daha fazlası için yorum yapabilir ,diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Ne düşünüyorsunuz? Teşekkür edin veya yorum yazın.

E-postanız herkese açık olarak paylaşılmaz. İsim ve e-posta bilgisi girmek zorunlu değildir. Yazdığınız yorum ilk etapta onay aşamasına gireceğinden hemen görünmez.

İlgili Yazılar

Başa dön tuşu